SEO i Göteborg

Hej! Så himla trevligt att jag är tillbaks efter ledigheten så att jag får skriva här på bloggen igen. Det här med att vara ledig är inget man som företagare är bortskämd med, men så tog min svåger över restaurangen under några dagar så då kunde jag resa iväg. Sedan är det ju det där med att det har kommit så många nya gäster till restaurangen den senaste tiden, och jag har haft svårt att få tag i personal. Men det är synd att klaga för nu när jag har fått hjälp med en tjänst inom sökmotoroptimering, SEO I Göteborg, så har mitt företag hamnat högt upp på sökmotorerna, främst på Google. Det är det här som har gjort att ett stort antal nya gäster hittat till min restaurang och alltfler stamkunder får jag! Jag måste faktiskt bara få nämna några ord om ett företag som heter Adsearch, det är det här företaget om har varit mig behjälplig med denna SEO i Göteborg. Med hjälp av den här sökmotoroptimeringen så har min restaurang blivit synlig på nätet eftersom den hamnar högt upp på Google, faktiskt på topp 10. Nu har många klickat sig vidare in på min hemsida och av dem som gjort det är det sedan många som bestämt sig för att komma till min restaurang för att äta. Med hjälp av denna SEO i Göteborg så syns jag nu på nätet, och syns man inte på nätet som företagare och inte får några kunder då blir det helt klart svårt att få sitt företag att överleva. Det här med att kunna få hjälp inom SEO i Göteborg är alltså en riktigt bra tjänst och något jag skulle vilja rekommendera till er som driver företag. Hör gärna av er till Adsearch så kan de berätta mera om hur det här går till.