Anastasya lokalservice hjälper mig med städning

Välkommen, välkommen, välkommen. För några timmar sedan kom Anastasya lokalservice hem till mig och städade min lägenhet efter jag var ute och testade en ny restaurang som jag gör varje vecka. Inlägg om denna restaurang kommer inom kort. Detta är en städfirma i Uppsala som hjälper alla möjliga människor med att städa deras hus, lägenheter eller kontor till exempel.

Jag har vart sjukskriven i cirka 5 månader på grund av min rygg och kan inte då sitta ner eller stå upp och jobba en hel dag och därför är jag sjukskriven på 75 procent och jobbar 25 procent hemma istället. Eftersom jag har så ont i ryggen hela tiden så är det nästan omöjligt för mig att bara ta fram dammsugaren och börja städa och då tyckte jag att det var en ypperlig idé att hyra en städfirma i Uppsala som kan hjälpa mig med detta. Som sagt anlitade jag Anastasya lokalservice och det var ett riktigt bra beslut. Eftersom jag är hemma hela dagarna så blir det en hel del damm eftersom man rör på sig, lagar mat, barnen springer runt och så vidare och efter dem har vart här och städat så känns allt så mycket fräschare när man får hjälp med städningen varje vecka. Jag tycker att det är riktigt tråkigt att min rygg ska vara såhär och att det blev så efter min andra graviditet men det är sådant man får ta. Jag älskar mina barn över allt annat och som sagt löser allt sig, tack vare denna städfirma i Uppsala. Jag ska se om jag kan gå till en läkare som kan hjälpa mig att bli av med denna smärta i ryggen så att jag slipper vara sjukskriven så länge till. I alla fall gör Anastasya lokalservice ett jättebra arbete och allt i lägenheten blir renare än någonsin. Nu ska jag försöka jobba lite och så hörs vi imorgon. Kram på er och ta hand om varandra.